Wie wat wil veranderen aan zijn lichaam is niet langer aangewezen op snijden of (in-)spuiten. Ook op een natuurlijke manier is het mogelijk om daadwerkelijk je gezicht of lichaam aan te passen aan jouw ideaalbeeld. Hoe? Met Pranic facelift en bodysculpting. En de resultaten zijn verbluffend.

Een borstvergroting (-of verkleining), een botoxbehandeling tegen rimpels, een buikwandcorrectie, een facelift en een ooglidcorrectie staan in de lijst van meest voorkomende cosmetische ingrepen*. Wereldwijd spenderen vrouwen en mannen miljoenen voor een ingreep die hun uiterlijk verandert. En ons kikkerlandje kijkt er ook niet meer vreemd van op, waarbij botox met stip op nummer 1 staat**. Het is dus eigenlijk een vrij normale aangelegenheid, en waarom ook niet? Maar wat als er ook een natuurlijke manier is om de vorm van jouw lichaam en gezicht aan te passen? Een methode waarbij niet gesneden of gespoten hoeft te worden?

 

Pranic facelift en bodysculpting verandert de vorm van het lichaam met energie.

 

Levensenergie – ook wel prana genoemd in het Sanskriet of Chi in het Chinees – hebben we hard nodig om te kunnen bestaan. We bevinden ons gelukkig in een soort oceaan van energie die in en om ons lichaam zit. Iedereen heeft een energielichaam dat we ook wel aura noemen. Ik ga nog een stapje verder, door je te vertellen dat het binnenste aura een model is voor ons zichtbare fysieke lichaam. Door het energielichaam te veranderen, verandert het fysieke lichaam. Ik heb dit natuurlijk niet zelf verzonnen en je hoeft het ook niet zomaar te geloven. De grondlegger van Pranic Healing en Arhatic Yoga, Master Choa Kok Sui, heeft jarenlang onderzoek gedaan naar levensenergie en zijn bevindingen en kennis gedeeld in boeken en workshops. Hij stimuleert je om te experimenteren en niks blindelings te geloven.

 

Master Choa Kok Sui heeft veelvuldig getest hoe levensenergie gebruikt kan worden. Hij ontwikkelde technieken en behandelingen die op een natuurlijke manier onder andere rimpels aanpakken, borsten een cupmaat vergroten, verkleinen of steviger maken, de buikomvang (of andere plekken) met enkele centimeters doet af- of toenemen en de oogleden corrigeren. Door bijvoorbeeld overtollig vet, dat ook in het energielichaam aanwezig is, met een laserkristal te verwijderen en vervolgens de energetische huid met de handen strak te trekken kan een kinplooi verminderen. Gemiddeld zijn er vijf behandelingen nodig voor een resultaat waar de klant blij mee is.

 

Neeltje Schoen, een van mijn cliënten, mocht ik interviewen over de healings die ze onderging.  Ik heb Neeltje begeleid bij de Pranic facelift en bodysculpting-sessies. In het algemeen voelde ze zich nadien jonger en gezonder en bovendien strakker in haar vel. Zo voelde ze zich, maar ook de spiegel gaf haar dat resultaat. Ze vond het effect van de behandelingen natuurlijk, rustig en mooi: “Ik zie een enorm verschil bij mijn buik, precies wat ik wilde: heel plat.”

 

Wil jij ook ontdekken wat een natuurlijke behandeling van je gezicht en lichaam met energie voor jou kan doen?

Op mijn website vind je contactgegevens voor het opvragen van meer informatie en het maken van een afspraak.

 

Artikel door: Eef Bons-Joshi

 

*Bron: www.mens-en-gezondheid.infonu.nl

** Bron: www.kliniekervaringen.nl