Het verhaal achter Soulibri…


Soulibri is ontstaan vanuit mijn liefde voor de kolibrie en voor Pranic Healing. Mijn naam is Eef Bons-Joshi en ik vertel je graag wat meer over Soulibri en over mezelf.

De kolibrie staat symbool voor onder andere vreugde en blijdschap. Pranic Healing heeft mij dit gegeven! Door de opgedane kennis in de vele workshops en de zo verkregen inzichten voel ik me meer dan ooit verbonden met mijn ziel. Vandaar de naam Soulibri.

Ik heb een wetenschappelijke achtergrond als Bewegingswetenschapper, heb me verdiept in de (sport)psychologie en ben gespecialiseerd in de anatomie van de mens. Ik doceer anatomie (de bouw van het lichaam) en fysiologie (de werking van het lichaam) bij de medisch ondersteunende opleidingen van VUmc Amstel Academie. Het fysieke menselijke lichaam én de psyche hebben me altijd geboeid en nu is daar een extra dimensie bij gekomen: de anatomie van het energielichaam. Een mooie combinatie die ik optimaal benut als Pranic Healer.

Wat ik sterk vind aan Pranic Healing is de wetenschappelijke manier waarop het tot stand is gekomen. Behandelprotocollen zijn onderzocht en iedere beoefenaar wordt gevraagd om zelf te experimenteren en te bepalen of deze methode hout snijdt.

Daarnaast sta ik achter de visie van Master Choa dat Pranic Healing nooit op zichzelf moet staan, maar bij een geïntegreerd behandelplan hoort. Advies, diagnose en behandeling door een arts gaan heel mooi samen met healing. Pranic Healing is een aanvulling en geen alternatief.

Met Soulibri wil ik mijn steentje bijdragen aan het realiseren van het doel van Master Choa Kok Sui en zo de wereld mooier maken, veranderen.