Master Choa Kok Sui

‘By remembering
that you are in an
ocean of life energy,
your life energy level will automatically increase’

De energie waar we het hier over hebben wordt ook wel levensenergie genoemd.

In Pranic Healing staat de kennis, toepassing en overdracht van levensenergie – prana in het Sanskriet of Chi in het Chinees – centraal.

Pranic Healing is gebaseerd op oude Oosterse geneeswijzen en is een vorm van geavanceerde medische Chi Kung. Het kan heel simpel gezegd omschreven worden als accupunctuur maar dan zonder naalden. Jarenlang onderzoek door Master Choa Kok Sui, de grondlegger, heeft geleid tot een praktisch, krachtig en effectief systeem om met levensenergie te werken.

Er zijn goede en veilige technieken ontwikkeld om met deze energie gezondheid te bevorderen. Pranic Healing, net zoals andere healing modaliteiten, richt zich op het herstellen van de balans in het energielichaam, wat ervoor zorgt dat het lichaam beter in staat is om zichzelf te herstellen. Middels Pranic Healing kan je alle orgaansystemen behandelen en ook emotionele en mentale disbalansen aanpakken. Het kan zowel preventief als therapeutisch ingezet worden en combineert goed met yoga, massage en allerlei andere behandelingen. Het is een complementaire geneeswijze en is niet bedoeld als vervanging.

Iedereen die dat wil, kan Pranic Healing leren, ontdekken en toepassen. Het wordt wereldwijd onderwezen aan mensen van verschillende achtergronden en culturen.

Wat Pranic Healing jou te bieden heeft

Alles is energie, energie is overal. Pranic Healing geeft jou de tools en mogelijkheden om die energie in je dagelijkse leven in te zetten voor gezondheid, balans en welzijn. Door Pranic Healing worden natuurwetten en concepten als onderlinge verbondenheid & eenheid duidelijker. Het is een brug naar spiritualiteit.

Cursussen

Verschillende cursussen waarin je Pranic Healing zelf leert toepassen

Meditaties

Van een meditatietraining tot een wekelijkse meditatiebeoefening

Behandelingen

Voor fysieke, emotionele en mentale klachten

Ontdek hier alles over Pranic HealingWelkom bij Soulibri

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en ontvang tips en inspiratie, blijf op de hoogte van evenementen en ander nieuws.

Join the club?