De grondlegger van Pranic Healing en Arhatic Yoga

master Choa Kok Sui

Een krachtige healer, een wetenschapper – chemisch ingenieur – en zakenman en vanaf jonge leeftijd geïnteresseerd in spiritualiteit en yoga.

Master Choa Kok Sui is Chinees-Filipijn van origine. Hij heeft jarenlang onderzoek gedaan naar prana of levensenergie en hoe kennis hiervan optimaal benut kan worden door de moderne mens. Pranic Healing en Arhatic Yoga heeft hij over de hele wereld verspreid en zijn boeken zijn in meer dan 21 talen vertaald.

Master Choa Kok Sui heeft oude Oosterse kennis verzameld, begrijpelijk gemaakt en teruggebracht naar de essentie waardoor een krachtig & veilig healing systeem is ontwikkeld.

Het doel van Master Choa Kok Sui is hemel op aarde te manifesteren. Middels Pranic Healing wordt het lijden van mensen verzacht en nemen gezondheid en welzijn toe.

Ons Team

Wij zijn Pranic Healers

Eef Bons-Joshi

Eigenaar Soulibri
Pranic Healing docent
Gecertificeerd Pranic Healer

Een zo breed en open mogelijke kijk op de mens, alle aspecten van gezondheid bestuderen en mensen echt kunnen helpen middels verschillende behandelvormen vind Eef een prachtige combinatie.

Dorien Immig

Organisator bij Soulibri
Pranic Healer
Yogadocent

In opleiding tot docent Pranic Healing en organiseert introducties en cursussen. Deze rustige, lieve yogadocente komt regelmatig op maandagavond naar de Twin Hearts meditatie waar je haar kan ontmoeten.

Sanne Zweije

Organisator bij Soulibri
Pranic Healer & Sjamanistisch healer

Organiseert introducties en cursussen in haar studio in de Biesbosch. Samen met haar man runt ze BElief – Ervaringen die ertoe doen. Ontmoet deze actrice, theatermaakster en lieve moeder bij Soulibri.

Ontdek hier alles over Pranic HealingWelkom bij Soulibri

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en ontvang tips en inspiratie, blijf op de hoogte van evenementen en ander nieuws.

Join the club?