Twin Hearts Meditatie

 voor Innerlijke rust En Verlichting

Een krachtige, mooie meditatie die je dichter bij jezelf brengt en je bewustzijn naar een hoger niveau tilt. 

Twin Hearts meditatie voor innerlijke rust en verlichting

Een van de meditaties die Master Choa Kok Sui heeft ontwikkeld is de Twin Hearts meditatie. Een krachtige, mooie meditatie die je dichter bij jezelf brengt en je bewustzijn naar een hoger niveau tilt.

In deze meditatie worden twee energiecentra, ook wel chakra’s genoemd, geactiveerd. Het hartchakra en het kruinchakra, wat de tweelingharten zijn – vandaar de naam Twin Hearts meditatie. Het hartchakra heeft veel functies en stelt ons in staat om emoties als liefde, compassie, rust, vrede, vriendelijkheid en vrijgevigheid te voelen en uiten. Het kruinchakra zorgt voor intuïtie, eenheid, verbondenheid en universele liefde en energie. Door deze energiecentra in de meditatie te activeren voelen we ons gelukkiger, rustiger, liefdevoller en zijn we meer in staat om deze positieve eigenschappen te uiten en delen met anderen. Tevens gaat er een grote hoeveelheid energie stromen, die als een soort energetische douche werkt. Negatieve energie, emoties en gedachten worden weggespoeld en maken plaats voor positieve energie, emoties en gedachten. De meditatie heeft een helend effect.

Tijdens de meditatie delen we de goede energie met de hele wereld en op die manier doen we iets goeds voor de aarde. Hoe groter de groep mensen die mediteert, hoe sterker het effect. Iedere maandagavond mediteren we dan ook met een groep in Amsterdam en iedereen is welkom om mee te doen.

Meditatiesessies kunnen georganiseerd worden op andere locaties en trainingen behoren ook tot de mogelijkheid. Voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden, kijk hier en neem gerust contact op.

Meditatietraining – Twin Hearts

Leer onder begeleiding mediteren

Een training van 7 weken waarin je:

  • de Twin Hearts meditatie leert beoefenen
  • de achtergrond & het hoe en waarom van deze meditatie leert kennen
  • ontdekt hoe mediteren jou helpt: meer rust, minder stress, dichter bij jezelf zijn

Ga na de training door met groepsmeditatie

Na deze training ben je klaar om mee te doen met de groepsmeditatie die wekelijks op maandagavond plaatsvindt.

Eef 2019 ©Paige McFall

wekelijkse meditatie maandagavond

Iedere maandag van 19:00 – 20:00 u mediteren we met een groep – zowel online als fysiek in Pranic Studio.

Na het volgen van de 7-weekse meditatietraining zoals hierboven beschreven, of als je al ervaring hebt met de Twin Hearts meditatie, kan je meedoen aan deze groepsmeditatie.

Met een groep mediteren maakt de meditatie sterker en zorgt voor een stok achter de deur. We werken met twee soorten abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn:

Twin Hearts in de studio (max. 6 deelnemers)

Twin Hearts online (onbeperkt aantal deelnemers)


Volgens Master Choa Kok Sui staat één keer mediteren met een groep van 7 mensen of meer gelijk aan 100 keer alleen mediteren.

Testimonials

De eerste meditatie was bijzonder en krachtig. Stilte, luisteren en gerichte gedachten maakte al meteen veel los. Het was nog onduidelijk wat precies, maar wel positief. Ook voelde ik direct dat er veel gebeurt als je je geconcentreerd bewust wordt van je energie.
Gedurende de lessen die volgden heb ik me de meditatie steeds meer eigen gemaakt. Veel aspecten van de meditatie kwamen makkelijker en sneller tot me door de herhaling.
Al met al heb ik zo aan het einde van het traject de meditatie ervaren als een erg fijne en bijzondere eerste kennismaking met Pranic Healing. Een inspirerend begin!

Ali Ben

Acteur

Door de Twin Hearts meditatie merkte ik vooral het bewustzijn, alles beter kunnen voelen, voornamelijk mezelf en steeds meer mijn omgeving. De energie die je voelt in de meditatie in de groep is mooi om te ervaren, net als het horen van de verhalen van anderen.
Een supermooie ervaring, die ik iedereen zou aanraden.

Lucie

Politieagent

De meditaties zijn me heel goed bevallen. Mijn gevoel is dat ik door de meditaties bewuster ben geworden van alles waar ik dankbaar voor mag zijn, en daardoor ook een positiever en rustiger mens.

Michal

Product Manager

Ontdek hier alles over Pranic HealingWelkom bij Soulibri

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en ontvang tips en inspiratie, blijf op de hoogte van evenementen en ander nieuws.

Join the club?