Kimberly Poppe sluit zich aan bij Eef Bons-Joshi om Modern Faeries te lanceren

Twee vriendinnen met een missie om ruimtes te transformeren door middel van Feng Shui & Interieur Design in binnen- en buitenland

Kimberly Poppe & Eef Bons-Joshi

Eef en Kimberly zijn niet je typische ‘faeries’. Je vindt hier geen toverstokken, glimmende vleugels of bijgeloof in hun Feng Shui en interieur design advies, de reis is wel geplaveid met transformatie.

Met meer dan 40 jaar gecombineerde ervaring en een moderne kijk op Feng Shui en interieurontwerp, hebben deze vriendinnen hun krachten gebundeld om een pakket van services te lanceren die gericht is op de behoeften van de klant. Feng Shui & Interieur Design consulten met minder rituelen en meer resultaten.

Modern Faeries biedt een teambenadering, waarbij klanten toegang hebben tot twee verschillende perspectieven van twee ervaren professionals die hen zullen begeleiden tijdens een ontdekkingsreis naar de mogelijkheden voor hun ruimtes. Van een afspraak op locatie en online opties, diensten die variëren van meeslepende Feng Shui & Interieur Design adviezen en Feng Shui-beoordelingen voor potentiële huizenkopers die op zoek zijn naar een woning, tot de inrichting van een productief thuiskantoor, ‘houseclearing’ en ‘housewarming’, Modern Faeries is klaar om een favoriet te worden bij klanten die op zoek zijn naar een moderne persoonlijke service met alle voordelen van Feng Shui.

Bezoek Modern Faeries op www.modernfaeries.com

Categories: