Basis Pranic Healing

Leer de kunst en wetenschap van Pranic Healing om anderen & jezelf te behandelen. Ontdek een nieuwe levensstijl met Pranic Healing.

Self Pranic Healing

Leer – online – diverse krachtige technieken om op jezelf & voor jezelf toe te passen: neem je gezondheid en welzijn in eigen handen.

Superbrain Yoga

Leer in een halve dag de toepassing van een eeuwenoude yogatechniek die de hersencellen activeert. Meer focus, concentratie en balans.

Gevorderde cursussen

In de vervolgcursussen van Pranic Healing leer je gevorderde healing technieken om meer en sneller te behandelen: van fysiek tot psychologisch.

Scroll naar beneden voor meer informatie over alle cursussen.

Master Choa Kok Sui moedigt zijn cliënten aan om zichzelf te leren healen, zodat ze niet afhankelijk zijn van anderen voor gezondheid en welzijn.

In de verschillende cursussen leer je veilige en krachtige technieken om met energie te werken bij jezelf en anderen.

Pranic Healing cursus

Cursus Basis Pranic Healing

‘There’s nothing basic about the basic’

Een van de gevleugelde uitspraken die we gebruiken om aan te geven dat deze cursus boordevol kennis en krachtige technieken zit. Zo leer je onder andere:

 • de 11 hoofdchakras en hun functies
 • technieken voor zelfhealing
 • fysieke healing voor anderen
 • afstandshealing
 • Twin Hearts meditatie
 • de wet van Karma en de Gouden Regel
 • en meer


Duur: 16 uur (2 dagen)

Kosten: €363,- (incl. BTW & certificaat)

Certificaat van deelname

Na de tweedaagse cursus ontvang je een certificaat van deelname, getekend door het Instituut voor Innerlijke Studies, Inc. en de Pranic Healing docent.

Self Pranic Healing – Online

Helemaal voor jou, zorg goed voor jezelf

Deze cursus staat in het teken van zelf healing, jezelf leren behandelen met levensenergie: schoonmaken van blokkades en opladen met nieuwe energie. Je leert diverse technieken om je gezondheid en welzijn in eigen handen te nemen:

 • Diverse zelf Pranic Healing technieken
 • Ademhalingstechnieken
 • De 5 Tibetanen
 • Twin Hearts meditatie inclusief zelf healing met Meditatie op het Witte Licht
 • Energetische hygiëne
 • Positieve affirmatie & vergeving


Duur: 8 uur (1 dag of 2 dagdelen)

Kosten: €151,25 (incl. BTW & certificaat)

Certificaat van deelname

Na deze online cursus van 1 dag ontvang je een certificaat van deelname, getekend door het Instituut voor Innerlijke Studies, Inc. en de Pranic Healing docent.

Cursus Superbrain Yoga

Yoga voor superhersenen

In deze cursus van een dagdeel leer je een eeuwenoude yogatechniek die je hersencellen activeert en dat leidt tot:

 • meer concentratie en focus, je aandacht makkelijker richten en vasthouden
 • beter functionerende hersenen, beter geheugen
 • balans tussen beide hersenhelften
 • meer psychologische balans & minder stress
 • vermindering dyslexie


Duur: 3 uur 

Kosten: €80,- (incl. BTW & certificaat)

Certificaat van deelname

Na de cursus ontvang je een certificaat van deelname, getekend door het Instituut voor Innerlijke Studies, Inc. en de Pranic Healing docent.

Gevorderde cursussen

Ontwikkel jezelf als Pranic Healer

Er zijn verschillende vervolgcursussen die jou als Pranic Healer meer vaardigheden geven om sneller & krachtiger te healen:

 • Advanced Pranic Healing: leer healen met kleurenprana om ook chronische en ernstige aandoeningen te behandelen (2 dagen)
 • Pranic Psychotherapy: om psychologische klachten effectief en gericht te behandelen (1 dag)
 • Pranic Crystal Healing: zet speciale kristallen in om je healings nog krachtiger en sneller te maken (1 dag)
 • Pranic Facelift en Bodysculpting: op een natuurlijke manier met energie de vorm en gezondheid van het gezicht en lichaam veranderen (2 dagen)


Voorwaarde voor deelname aan Advanced Pranic Healing: de cursus Basis Pranic Healing. Bovenstaande cursussen kunnen daarna gedaan worden in de volgorde zoals hier beschreven en niet in een andere volgorde.

De kosten van al deze gevorderde cursussen zijn per stuk: €484,- (incl. BTW & certificaat).

Certificaat van deelname

Na het volgen van een vervolgcursus ontvang je een certificaat van deelname, getekend door het Instituut voor Innerlijke Studies, Inc. en de Pranic Healing docent.

Testimonials

Absoluut een prachtige workshop; meteen toepasbaar en op een liefdevolle manier gegeven!

Inge over Basis Pranic Healing

Coach

Ik heb in februari de basiscursus gevolgd, en was positief verrast over hoe snel je de stof op kon pakken en ermee aan de slag kon gaan! Het was vooral bijzonder dat er als eerst wordt verteld dat je vooral een kritische houding aan moet nemen, en niet zomaar alles meteen moet geloven. De nadruk wordt gelegd op het zelf uittesten en uitproberen van de theorie. Het was een zeer bijzondere ervaring, en ik kijk er naar uit om veel te gaan oefenen zodat ik gauw de vervolgcursus bij Soulibri kan gaan doen! Heel erg bedankt, Eef!!

Eline over Basis Pranic Healing

Zelfstandig ondernemer

Vanuit mijn wetenschappelijke opleiding wil ik dat alles ‘verklaarbaar is’, daarnaast ben ik heel erg geïnteresseerd in de wereld van energieën. De cursus Superbrain Yoga was voor mij het beste van deze twee werelden.

De cursus was heel informatief. Alles werd logisch vertelt en ik kon gewoon na een simpele oefening een stuk beter lezen. Hoe bizar! Verbazingwekkend dat zo’n simpele oefening, zo’n grote invloed kan hebben op je dagelijkse functioneren. Dat zet je aan het denken; wat is er nog meer mogelijk als je je energie op de juiste manier in zet?

Suzanne over Superbrain Yoga

Gedragsdeskundige