Geschikt voor fysieke en psychologische klachten

Laat Oude Energie Los En Laat Nieuwe Energie Stromen Door Pranic Healing Behandelingen.

Pranic Healing is een non-touch methode

Alleen het energielichaam wordt aangeraakt

De Pranic Healer behandelt op een afstand van het zichtbare fysieke lichaam. Omdat het energielichaam het fysieke lichaam interpenetreert – zowel van buiten als van binnen aanwezig is – hebben veranderingen in het energielichaam een direct effect op het fysieke lichaam.

behandelingen op maat

Persoonlijke Sessies

Middels Pranic Healing kunnen allerlei soorten aandoeningen, disbalansen en ongemakken behandeld worden. Van fysieke klachten zoals verkoudheid, hoofdpijn, hartklachten, hoge bloeddruk, reuma, artrose, tumoren (en meer) tot psychologische aandoeningen zoals stress, angst, trauma, burn-out, depressie, verslaving (en meer). Combinaties van verschillende aandoeningen zijn ook goed te behandelen. Eigenlijk kan je het zo gek niet bedenken, of Pranic Healing kan middels het in balans brengen van het energielichaam een waardevolle bijdrage leveren in vermindering van symptomen en optimaal zelfherstel van het lichaam.

start met een intake

De eerste sessie is een intake, waarin we kennis maken, je een eerste behandeling ontvangt en een uitgebreide scan.

Vervolgsessies

Op basis van de intake maken we een behandelplan op maat. Passend bij de aandoening, de situatie en mogelijkheden van jou als cliënt

afstemming

Gedurende een behandeltraject vindt continue afstemming plaats.

Contact

Samen bespreken we de mogelijkheden en wensen ten aanzien van jouw behandeligen.

Testimonials

Ik was twee weken geleden erg verkouden, ik had last van mijn keel en luchtpijp en moest veel hoesten. Eef zou me een distant healing geven, ik wist alleen niet precies hoe laat ze het ging doen. Op een gegeven moment kon ik duidelijk verlichting voelen: ik kon beter ademhalen, ik hoestte minder en mijn keel werd rustiger. Toen ik op mijn telefoon keek zag ik Eef’s bericht dat ze bezig was met de healing. Zo bijzonder! De volgende dag waren de klachten duidelijk verminderd. Eef heeft me die dag nog een distant healing gegeven en bij dag 3 voelde ik me weer goed. Bedankt Eef!

Marike

Masseur

In een serie van 6 sessies heb ik bij Eef Pranic Facelift en Bodysculpting ondergaan. De reden was om overtollig kinvet en fronsrimpels weg te halen. Het kinvet hebben we gemeten en is daadwerkelijk afgenomen met centimeters. Ook de rimpels zijn naar mijn idee minder diep nu. Wat ook fijn was is dat gedurende de sessies ik heel rustig en ontspannen werd en emoties die ik had, kon loslaten. Innerlijk doet het ook zeker wat met je.
Het is fijn om met Eef te werken. Ze is een fijn persoon, neemt de tijd voor je, doet haar werk kundig en professioneel. Het is erg goed bevallen en ik ga zeker nog een keer terug voor onderhoud.

Micha

Docent

Het is geweldig te ervaren dat ik weer kan bewegen zonder pijn. Mensen in mijn omgeving merken dat ik energieker en meer ontspannen ben. De pijnfrons is uit mijn gezicht.

Ok, ik twijfelde, was sceptisch, durf bijna nu niet meer te zeggen dat ik er in eerste instantie niet in geloofde… Maar het werkt dus bij mij.

Rita

Coach

Ontdek hier alles over Pranic HealingWelkom bij Soulibri

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en ontvang tips en inspiratie, blijf op de hoogte van evenementen en ander nieuws.

Join the club?