Het mooie aan Pranic Healing is: iedereen kan het leren!


Basic Pranic Healing – 2 dagen

In de Basic Pranic Healing workshop leer je in twee dagen wat energie is, hoe je het kan voelen en hoe je het kan gebruiken en beïnvloeden om het zelf herstellend vermogen van het lichaam te bevorderen. Hoofdpijn, moeheid, griep en vele andere klachten kan jij na deze twee dagen zelf behandelen.

Super Brain Yoga – 1 avond

Dit is een avondworkshop waarin je een techniek aangeleerd krijgt om je hersenhelften te balanceren. Dit zorgt voor betere mentale vermogens, verhoogde intelligentie, je krijgt meer gedaan op één dag en je maakt gerichtere en snellere keuzes. Dyslexie wordt minder, ADHD neemt af en concentratieproblemen verdwijnen.

Allereerst moest ik een alinea voorlezen, daarna deed ik de Brainyoga oefening en ten slotte moest ik een andere alinea voorlezen. Wat er toen gebeurde was heel bijzonder. Was mijn eerste voorleessessie voor mij heel onzeker en geen vloeiend verhaal, voelde ik me bij de tweede voorleessessie een stuk zelfverzekerder, zag ik helderder en las ik de alinea in een keer vloeiend voor. – Suzan

Andere gevorderde workshops

Er zijn vele workshops die gezamenlijk een totaalpakket aan kennis en technieken vormen. Voor de agenda van deze workshops verwijs ik u graag naar de website van Vivek Joshi, coördinator van Pranic Healing Nederland & België. Enkele van de gevorderde workshops zijn:

  • Advanced Pranic Healing – leer werken met kleuren voor snellere healing
  • Pranic Psychotherapy – gebruik kennis van energie voor het behandelen van mentale klachten
  • Achieving Oneness with the Higher Soul – over eenheid bereiken met je hogere ziel
  • Arhatic Yoga – een synthese van yoga, een levenswijze